Alispahić: “Stvarno glupa ozljeda”

Alispahić: “Stvarno glupa ozljeda”

Mehmed Alispahić slomio je ruku na utakmici Dinama i Helsinkija, kojom su Zagrepčani osigurali novu europsku jesen. Optimizma mu, međutim, ne nedostaje uoči višemjesečne stanke…

U prvom poluvremenu maksimirskog ogleda između hrvatskog i finskog prvaka, koji je odlučen kasnim pogotkom Luisa Ibaneza, igru je morao napustiti novi igrač Dinama, Mehmed Alispahić, koji je ovoga ljeta stigao iz redova Šibenika.

Alispahić je slomio ruku te je odmah prevezen u bolnicu i operiran.“Stvarno glupa ozljeda”, prokomentirao je za službene klupske stranice, “jer sam uklizao i pao, a Finac je pao meni na ruku. I pukla je, odmah sam znao da se radi o težoj ozljedi”.

Na operacijskom je stolu proveo gotovo tri sata, ali sve je prošlo bez komplikacija i sada mu slijedi oporavak. Vrijeme povratka predviđa se tek za tri ili četiri mjeseca.

“Trebam biti strpljiv, premda jedva čekam povratak treninzima i utakmicama. Vratit ću se još bolji”, najavio je Dinamov vezni igrač, umjesto kojega je u igru bio ušao mladi Mateo Kovačić.

Alispahića su u bolnici već posjetili njegovi suigrači, a na kućnu njegu će biti pušten u nedjelju.

Izvor: hrsport.hr

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 2 = 8

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>