Ja kao tim; fizička, emocionalna i duhovna radionica

Ja kao tim; fizička, emocionalna i duhovna radionica

promo članak_

U životu ne ide uvijek onako kako smo planirali, međutim kako ćemo sagledati životne situacije ovisi o nama samima. Često puta stvari ne vidimo onakvim kakve one uistinu jesu već ih vidimo onakvima kakvi smo mi.

Zašto ne biste utjecali na vlastitu percepciju života i svijeta oko sebe, kada je već tako moguće?

Poznata je činjenica da je čovjek vrlo kompleksno biće te mu tako treba i pristupiti. Kako bolje razumjeti sebe i druge te kako izgraditi pozitivan stav o situacijama koje nam život nanosi na put, imate priliku naučite na radionici „Ja kao TIM“.

U ugodnom i vrlo modernom ambijentu Mofit fitness centra uz stručno osoblje u  četiri termina u rujnu naučit ćete kako se nositi sa stresom, pronaći mir u sebi kada vam je to najpotrebnije te se relaksirati. Ubrzani tempo života nam nameće sve veće zahtjeve i kriterije. U toj utrci života uspijet će samo oni koji će taj ritam moći pratiti.

Ova radionica omogućuje vam da osnažite svoj duh i tijelo, djelujući paralelno na tri aspekta (fizički, emocionalni i duhovni). Sva tri aspekta vrlo su važna i ne mogu djelovati izolirano već jedino kao tim jer se ravnoteža se može uspostaviti ukoliko sva tri aspekta nisu u međusobnoj harmoniji.

Fizičko ja odnosi se na pravilnu ishranu, odmor i tjelovježbu.  Kako se odnositi prema drugima, znati oprostiti, pokloniti osmjeh i suosjećanje koje ništa ne košta tiče se emocionalnog ja, dok vlastitu snagu, vjeru u sebe i mir tražimo u duhovnom ja.

Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu radionice donosimo vam bogat program koji je pripremljen posebno za vas:

1. druženje

Predstavljanje

Ja kao tim- predstavljanje fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog dijela koji je potreban za sklad.

Kako ste zadovoljni trenutnim stanjem u životu (posao, zdravlje, partnerstvo, obitelj i prijatelji ) i kako svoj život vidite u poboljšanoj verziji (fokus je na 1-2 aspekta)

Vježbe za poboljšanje zdravlja (Mudre, Tibetanci, Pozdrav suncu )

Meditacija za opuštanje i povezivanje s unutarnjim vodstvom

2. druženje

Astrološki kružok- što vaša Natalna karta kao ugovor života govori o vašem trenutno problematičnom aspektu života i kako ga iscijeliti

Ponavljanje vježbi za poboljšanje zdravlja

Meditacija iscjeljivanja s Tibetanskim zdjelama

Domaća zadaća: pripremiti 2 glavna negativna uvjerenja

3. druženje

Promjene uvjerenja – pozitivne afirmacije i što one znače

Holistički alati kao pomoć – boje, cvjetne esencije, zvuk, eterična ulja

Ponavljanje vježbi za poboljšanje zdravlja

Meditacija za promjenu uvjerenja

4. druženje

Mirisni kružok – glavna eterična ulja koja će njegovati vas i/ili olakšati zdravstvene tegobe

Trenutne energije koje djeluju na Zemlju i kako se odražavaju na tijelo, um i duh

Ponavljanje vježbi za poboljšanje zdravlja

Relax spinning (uz opuštanje i vizualizaciju)

„Ja kao TIM“ otkrit će vam načine kako postići harmoniju i pronaći mir, a istovremeno snagu u sebi. Radionica je koncipirana kao poslijepodnevna  druženja u vremenu od 18:30 do 21h (8.09., 09.09., 29.09. i 30.09.) Cijena radionice iznosi 400 kuna, a svaki sudionik dobiva i 50% popusta na jednu regresoterapiju (posebna cijena od 200 kuna). Inače, regresoterapija pomaže spoznati dublja uvjerenja upisana u podsvijest te ih reprogramirati.

Za prijave i info molim poslati mail na: [email protected] ili [email protected].

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


2 + = 4

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>