23 Svibanj 2012
GAVELLA I EUROPLAKAT FAIR 2012.

Kao što je bio običaj prethodnih godina, i na kraju ove sezone teatra u Frankopanskoj, imat ćete priliku se i družiti na “Gavella & Europlakat Fairu” – festivalu svih predstava koje su trenutno na repertoaru vašeg i našeg kazališta, a koje ćete, tijekom dva tjedna u lipnju, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna!

 Festival započinje u srijedu, 30. svibnja izvedbom premijerne predstave “Nosi nas rijeka” Elvisa Bošnjaka, u režiji Krešimira Dolenčića, a završava 14. lipnja predstavom “Tartuffe” J. B. P. Molierea, u režiji Marca Sciaccaluge.

Čak 13 naslova poziva vas da večer provedete u teatru i pogledate sve što se propustili pogledati tijekom sezone, kao i da na završnoj večeri festivala proslavite s nama nagrade najboljem glumcu i glumici u predstavama premijerno izvedenim ove sezone u kazalištu “Gavella”, a koje odabiru naši najvjerniji gledatelji.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: “Dundo Maroje“, “Prolazi sve“, “Crne oči” i “Platonov ili Drama bez naslova“.  Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova – pretplatnika kazališta “Gavella”.

U sklopu ovogodišnjeg “Gavella i Europlakat Faira” u četvrtak, 31. svibnja svečano će se obilježiti i 50. izvedbu predstave “Leda” Miroslava Krleže u režiji Borisa Svrtana.

Jelena Viljevac

Facebook komentari:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>