Natječaj za kratku priču strave

Natječaj za kratku priču strave

Mala performerska scena i multidisciplinarni projekt Freaky Friday raspisuju natječaj za najbolju kratku priču strave. Rok za slanje priča je 1. srpnja 2012.

Zamislite da ste usred šume, uz logorsku vatru, čuju se tek noćne ptice i pucketanje granja dok se vaša slušateljska publika namješta ne bi li bolje čula što im imate za ispričati. Sjene plešu po vašim licima, najkrhkija među vama u nekom trenutku vrisne, i tada znate – imate priču koja tjera strah u kosti.

Pošaljite je na natječaj za strašne horor priče i dopustite da vaša priča sledi krv u žilama i širokom čitateljstvu. Peteročlani žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj odabrat će najbolje, odnosno najstrašnije priče, koje će biti objavljene u zbirci kratkih priča. Tri priče bit će i novčano nagrađene (najbolja priča osvojit će 1.500 kuna, drugoplasirana 750 kuna, a trećeplasirana 400 kuna).

Na natječaju mogu sudjelovati svi autori koji pošalju kratku priču pisanu na hrvatskom jeziku i ne dužu od 9000 znakova (uključujući razmake). Prijavljena priča ne smije biti prethodno objavljena u bilo kojem obliku, te se autori obvezuju da ista neće biti objavljena do proglašenja rezultata natječaja.

Svi autori čije priče budu prihvaćene za objavu po ovom natječaju činom sudjelovanja u istom obvezuju se ne objavljivati odabrane priče u bilo kojem obliku prije publiciranja same zbirke.

Priče se šalju u obliku word dokumenta, potpisane šifrom, na e-mail adresu [email protected]. Ključ šifre s podacima autora treba poslati kao zaseban word dokument.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 9 = 11

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>