27 Ožujak 2012
Simpozij: Mediji na drukčiji način

Zanima vas što je to PR? Mislite da je to nešto dosadno, lažno ili da možda mijenja svijet svakoga dana i u svakom pogledu?

PRIPREMA, POZOR, PR!!!

Upravo pod ovim nazivom 3. svibnja 2012. godine održat će se četvrti puta zaredom simpozij Mediji na drukčiji način u organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva Komuna i Odjela komunikologije Hrvatskih studija. Ove godine studentima će se predstaviti najveći hrvatski stručnjaci – Ranko Vučinić, Karlo Matić, Aleksandra Kolarić i Violeta Colić.

Ukoliko ne želite biti pasivni promatrač, imate priliku sudjelovati u natječajima, pokazati svoja znanja i osvojiti vrijedne nagrade! Budite kreativni i uhvatite inspiraciju kako biste svojim spisateljsko umjetničkim vještinama opisali što je za vas PR.

Prijavite se na jedan od sljedećih natječaja

1. Natječaj za najbolji studentski esej

Na drukčiji način pišite nam o medijima i njihovim sudbinama. Ovogodišnje teme:
“Sve što činim je PR”
“Mijenja li PR svijet? ”
“Lažov ili dobar manipulator istinom?”

Svoje originalne radove između 5400 i 7200 znakova pošaljite (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem) elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 15. travnja 2012.

2. Natječaj za najbolju studentsku fotografiju

Na drukčiji način, fotografskom lećom, ovjekovječite temu “Sam svoj PR”.

Svoje fotografije, maksimalno njih 5 (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem) pošaljite elektroničkom poštom na foto.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 15. travnja 2012.

3. Natječaj za najbolji studentski likovni uradak

Ovogodišnja tema je

„Sam svoj PR“
“Kakve veze umjetnost ima s PR-om?”
“Kako likovna umjetnost vidi PR, što misli kakav PR jest ili kakav bi trebao biti?”

Ne znamo. Recite vi nama. Ili, još bolje – NACRTAJTE NAM.
Svoje skenirane ili fotografirane uratke, maksimalno njih 3 (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem), pošaljite elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 15. travnja 2012.

Istekom natječaja sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati stručno povjerenstvo. Pobjednici će biti kontaktirani, a njihovi uratci će se preuzeti i izložiti u sklopu Simpozija. Najbolji radovi  će osvojiti bogate nagrade i biti će objavljeni u studenskom časopisu Oprez!, a 12 najboljih fotografija bit će izložene u predvorju knjižnice Hrvatskih studija.

Naoštrite svoje olovke, očistite leću fotoaparata, izvadite svoje boje i kistove te požurite na sastanak s medijima. Pogledajte ih na drukčiji način i pošaljite nam svoja opažanja!
Vidimo se 3. svibnja u Znanstveno-nastavnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb na četvrtom simpoziju Mediji na drukčiji način!

 

Jelena Viljevac

Facebook komentari:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>