Predstava “Tri srca”

Predstava “Tri srca”

Dobar dan, ja sam Luka Babić (6). Moj posao je kritiziranje. Kritizirat ću neke predstave. Želim to raditi zato jer volim gledati predstave i zato jer kad dobijem neke lutke za predstavu, napravim kazalište pa se s tim igram jer to jako volim.

Kritičar mora biti pristojan i u miru gledati predstavu. Jel kritičar sličan tajnom agentu? Je! Neki tajni agenti dođu gledati predstavu i odmah čim vide nešto sumnjivo jave na mobitel. Ali ja nisam tajni agent, ja sam samo kritičar

U subotu sam išao u „Studio smijeha“ gledati predstavu„Tri srca“.

Prije predstave nas je čekalo iznenađenje!! Dobili smo dvije vrećice medenjaka u obliku srca. To me razveselilo zato jer ja volim čokoladu, a pogotovo medenjake. Ne znam tko se sjetio te ideje, ali ideja im je stvarno odlična da uz ulaznice podijele i medenjake.

Predstava „Tri srca“ se odigrava u Parku ljubavi.

Pošto se radi o parku ljubavi, mislim da bi na scenu trebalo dodati malo cvijeća, maknuti malo srca jer ih je bilo previše, i dodati granu sa ptičicama.

U ovoj predstavi glume Merkiol Bašić, Mile Mylo Radulović i Tin Sedlar. Čini mi se da su pogriješili! Mislim da su zamijenili slova i da se Merkiol zapravo zove Melkior!

Mile Mylo je šaljivo srce i zove se Vicko, Merkiol je mudro srce i zove se Baltazar, a Tin je dječje srce i zove se Srećko.

Svidio mi se Baltazar jer je imao čarobne kugle i u njima su pisala imena zaljubljenih parova. On je skupljao kugle i pazio da se ne razbiju jer ako se razbiju nestane ljubav.

Vicko je bio smiješan jer kad bi nešto smiješno napravio rekao je da je to bilo samo zato da nešto provjeri. Bio je malo smotan, ali to je bilo jako simpatično.

Rekao je da je spojio nosoroga i sovu!!

Ja mislim da se to može zato jer ljubav ne poznaje granice.

Za ljubav nije bitna veličina, izgled, nije važno ako netko dođe iz Hrvatske, a netko iz Italije. Za ljubav nije važan ni novac.

Ljubav je ono što je Vicko rekao – Ljubav je čokolada!

Vicko je rekao da je vidio dječaka koji je imao čokoladu, a taj dječak je vidio djevojčicu koja nije imala čokoladu. Otišao je kod nje i dao joj je, ali je ona rekla da tu čokoladu ne voli. Onda je on otišao i kupio joj drugu čokoladu, i ona je rekla da baš tu voli, i onda je s njim podijelila tu čokoladu. Eto to je ljubav!

Ja neću pisati svoje trikove kako bih ja nekome pokazao ljubav zato jer ne želim otkrivati svoje tajne!

Baltazar i Vicko su bili prijatelji i radili su za „gazdu“, a gazda je bila ljubav.

Oni su trebali pripremiti Srećka za prvi zadatak. Pripremili su ga tako da su ga učili kako stvoriti ljubav.

Svidjelo mi se kada se Srećko igrao s čarobnom kuglom i kada je rekao da bi bio čarobnjak jer ja jako volim čarobnjake.

Kada ti se netko svidi, moraš prvo upoznati tu osobu, pa se zbližiti s njom i puno se igrati s njom i onda korak po korak i to je to.

Ali za ljubav ipak nije dovoljno samo se s nekim zbližiti i igrati. Na primjer, ja imam puno prijateljica i puno se igram s njima i sve, ali ipak mi nisu cure.

Imam svoju curu Luciju.

Ona je drugačija zato jer ja nju volim kao curu, a druge kao prijateljice.

Ne znam zašto mi je ona tako posebna, lijepa mi je.

I Nina mi je isto bila tako lijepa, ali mislim da Luciju ipak nekako više volim. Nine sam se nekako odrekao, ali Lucija je opet ipak drugačija.

Iako Lucija više ne ide u moj vrtić i neće ići u moju školu, nadam se da ću je negdje sresti. Preko tete iz vrtića sam nabavio njen broj pa sam ju čak i zvao i slao sam joj ljubavno pismo, ali mi nije odgovorila.

E, al neću više pisat o Luciji!!! Jer će me Tonka ubit. Ona je Lucijina najbolja prijateljica al nekako ne želi da Lucija bude sa mnom. Ne znam zašto.

Poslije predstave sam rekao glumcima da sam kazališni kritičar pa je Mile Mylo rekao da mu je stalo srce. To je bilo baš smiješno. Rekao sam im da moje članke mogu čitati na Alfa portalu, a Mile Mylo je rekao Merkiolu da su moji članci na Gama portalu :)

Glumci su se još malo družili s djecom i to mi se baš svidjelo.

 Luka Genije

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


7 + 6 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>