Regrutacija Les Mills fitness instruktora

Regrutacija Les Mills fitness instruktora

Volite sport, imate smisla za ritam i tražite posao?!

PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA!

Traže se ljubitelji fitnessa koji žele posatti licencirani Les Mills instruktori i koji žele postati dio novog trenda koji je zavladao svijetom.

Les Mills je najpopularnija tehnika grupnog vježbanja. Koristi ga više od 15,000 fitness klubova u 80-tak zemalja. Ovaj sistem potvrđeno nudi satove koji su uzbudljivi, motivirajući, efikasni i zabavni. Gotovo 75,000 instruktora educirano je kako bi postali treneri Les Mills programa i tako potaknuli zanimanje za sport i brigu o zdravlju.

Edukacija trenera održava se prema stručnom programu kojim se stvara uspješna i motivrajuća grupa instruktora koji osiguravaju vrhunsku koreografiju, tehniku i vođenje grupa. Vježbanje tako postaje zanimljivo i uzbudljivo. Redovita edukacija trenera, primjena najsuvremenijih tehnika vježbanja i sustava motivacije potiču napredak kako instruktora tako i članova grupnih fitness programa.

Seminari, treninzi, međusobna komunikacija trenera, kao i podrška Les Mills zajednice odvijaju se redovito tako jačajući stručnost i iskustvo. Prosječan instruktor Les Mills-a ostaje u poslu gotovo 10 godina, dok je isti prosjek u svijetu fitness-a samo dvije godine!

Ova velika mreža taletiranih i inspriranih instruktora proširit će se i u Hrvatskoj. Inicijalni razgovori i prezetancija održat će se početkom lipnja 2012. u Mofit fitness klubu (adresa: Zorkovačka 6, Zagreb). Životopis i prijave molimo pošaljite na: [email protected].

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


4 − = 0

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>