Svi u Sax- Porin acustic!

Svi u Sax- Porin acustic!

Sljedeći četvrtak, 19.travnja s početkom u 21 sat u zagrebačkom Saxu nastupiti će Psihomodo pop, Urban i Luky. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 70 kuna.

http://www.youtube.com/watch?v=GoAVHlxLKgA

Institut hrvatske glazbe, organizator nagrade, i popularna radio postaja Antena Zagreb, medijski partner ovogodišnjeg Porina, udružili su snage u projektu Antena Plugged Porin Acoustic.

Diskografska nagrada Porin večeras će zaživjeti na potpuno nov način – u klupskoj atmosferi i rock ozračju.  To je prvi od dva četvrtka u kojima će publici zagrebačkog kluba Sax! svoje hitove svirati neki od dosadašnjih pobjednika u porinovskim kategorijama najbolji rock i alternativni rock album – u, naravno, akustičnoj verziji.

Večeras na pozornicu izlaze Goran Bare i Majke, nominirani za ovogodišnji Porin u čak 11 kategorija i ponosni vlasnici nagrade za albume Život uživo, Izgubljen i nađen i Unplugged – između ostalih. U unplugged verziji sigurno će večeras sjajno zvučati i Gustafi  – koji su s albumom F.F. slavili  2007. i Neno Belan, čija je “Tvornica snova”  2010. bila i najbolji rock i najbolji porinovski album uopće!
Sljedećeg četvrtka, 19.4. u Saxu će prašiti Psihomodo Pop, Luky i Damir Urban, onako kako to samo dobitnici Porina u rock kategoriji znaju i umiju.

Zbog velikog interesa koji vlada za ove rock ekskluzive, karte u slobodnoj prodaji odavno su rasprodane. Bolje zagrijavanje za ovogodišnju dodjelu nagrade, čiji su domaćini gradovi Opatija i Rijeka, nismo mogli ni poželjeti .

I dalje radimo na tome da 5. svibnja svi zajedno uživamo na “Porinu za 5!” Kako bi nagrade otišle u prave ruke, od sutra, 13.4. počinje drugi krug glasanja za 52 kategorije.  Porinovi glasači odlučit će tko će slaviti i u dvorani riječkog Centra Zamet  i u KD Vatroslava Lisinskog,  gdje nas 14. svibnja čeka Porin Classic – dodjela nagrade u kategorijama klasike i jazza.

U Porinu svoj glas ima i publika, koja će do 25.4. u ponoć glasati za prvi krug Hita godine na službenoj internetskoj stranici nagrade.  Nakon 10 dana za  10 kandidiranih pjesama stiglo je gotovo 10 tisuća glasova!

http://www.youtube.com/watch?v=GAhcuPWTdb0

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 3 = 4

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>